Saturday, 3 October 2015

I Love Fall (Tag)

Hello Beautiful!

I was tagged by Sana from Sana's Ramblings for the Fall-perfect Tag! I'm gonna include this in the Fall series I have started on my blog. You can find the links to rest of the posts in this series at the end of this post.

Let's begin.

I Love Fall (Tag):

1- Favorite Fall lip product?

Ans. My favorite fall lip product is definitely lip balms! I love love wearing a good lip balm almost all the time in Fall (& winter). I’m currently testing Smith's Rosebud Salve.
2- Favorite drink for Fall?

Ans. I love the cappuccino I make at home with extra whipped cream, caramel and grated chocolate –yum!

3- Favorite Fall nail polish?

Ans. I am loving Gun Powder by Color Studio Professional this Fall!

4- Favorite Fall candle?

Ans. I do love candles but I don’t really burn them all the time. I was introduced to Marshmallow Fireside by Kathleen Lights and I absolutely love it for this time of the year.

5- Haunted house, haunted hay ride, or haunted corn maze?

Ans. Haunted house for sure!

6- Favorite scarf/accessory for Fall?

Ans. I love scarves and blazers for Fall. They can amp up any simple outfit!

7- Favorite candy?

Ans. Twix! I can eat Twix forever!

8- Your favorite horror movie?

Ans. As much as I love watching horror movies with my brother, I don’t really have a favorite of all time. I guess I’ll pick Conjuring and Oculus.

9- Favorite blush for Fall?

Ans. This has to be a favorite for all season! It’s my HG and never fails me! And it’s the Masarrat Misbah Makeup Stay On Blusher in Shell Bronze!

10- Favorite thing about Fall?

Ans. Oh the cool breeze, the warm cup of coffee, dry fruits, the fall fashion, boots, coats, scarves, longer nights and the reminder that bad moments and the bad phases will fall away just like the leaves on the trees to make way for new happy moments.

I hope you enjoyed reading the tag.

I nominate:

(Please mention a link back to my blog in your Tag and let me know! I'd love to read your answers (: )

From Other Side of Mirror

Jasmine Catches Butterflies

Nothing Rhymes With Rachel

Jaybee Journal

The Lipstickholic

Wajiha's Life Diary

The Meticulous Perfections

Beauty Talk With Saadia

Walk In Vogue

Glossicious Blog

Until next time, Good Luck and Ciao!
Fall Series:
#1: Lipsticks for Fall 2015
#2: Start Your Fall 2015 With HOBO by HUB
#3: 5 Things To Buy This Fall 2015


  1. Enjoyed reading your answers. Thanks for tagging me:)

    Chaste & Beautiful

    1. Thank you so much (:
      Would love to read your answers <3

  2. i also love haunted house! :D

    Jessie | Beauty Appetite

  3. I enjoyed your answers. I need to try Massarat Misbah products yet. I hope to find a way to get it from here

    1. You mustttt! I'm in love with this blusher! Would love to help you get them from here ;) Let me know how can I help <3

  4. Enjoyed reading your post! Can't wait to wear my boots, coat and scarves this winter!

    1. Thank you so much! I'm sure you're gonna rock 'em girl! <3


  5. interesting.....thanks 4 tagging me <3

  6. Hey Gorgeous, Thanks for tagging me...... seems interesting<3

    1. Can't wait to read your answers beautiful <3

  7. really enjoyed your answers a lot... Thanks for tagging luv xx

    1. Thank you (: Would love to read your answers!


Thank you for your comment (: